Szeretettel köszöntelek a Whisky klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Whisky klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Whisky klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Whisky klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Whisky klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Whisky klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Whisky klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Whisky klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
17 éve | Csák Róbert | 2 hozzászólás
Azt hiszem itt az ideje, hogy sorra vegyem azokat a fogalmakat, amik nélkül a mindennapi életben nem boldoulhatunk, ha whiskykrõl akarunk beszélgetni. Elsõként természetesen a single malt, és a bourbon lesz amit tisztázni kell, aztán jöhetnek a finomságok, mint pl. a single cask, cask strength, double matured, double wood, chill filtered, "bourboun" finish, és a többi furcsa felirat az üvegekrõl.
Aztán persze végig kell menni a whisky készítés lépésein, és a kóstolás kapcsán felmerülõ fogalmakon is (mint a nose, palate, finish), majd végül a különbözõ skóciai területeken, meg persze ami közben felmerül.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás